Szolgáltatás, kivitelezés

Agócs Attila igazgató irányításával és felügyeletével az iskolai elméleti oktatás mellett működik a gyakorlati oktatást végző Tanszervíz.
A Tanszervíz munkájának közvetlen illetve generál szervezését Kalocsai Zoltán gyakorlati oktatásvezető látja el, felelős műszaki vezetői jogosultsággal.
Az Asztalos üzem egyedi tervezésű és típusbútorok legyártását is vállalja.


A Tanszervízben képzett tanulóink nem kötöttek tanulószerződést külső vállalkozással (kft-vel vagy iparos mesterrel), ők a tanévben folyamatosan képesek munkát végezni - a megrendelővel történt megállapodás szerint.


A Tanszervíz vállalja épületek komplett felépítését, felújítását, valamint alvállalkozóként az iskolában oktatott szakirányú tevékenységek kivitelezési munkáit. Tanulóink - oktatóik irányításával "igazi" épületeken,  üzemi körülmények között sajátíthatják el a szakma alapvető és komplex fogásait. Az így végzett minőségre törekvő munka konkrét célt ad tanulóink tevékenységének, mely által oktató-nevelő munkánk is eredményesebb. Évről-évre egyre több és korszerűbb berendezésekkel, szerszámokkal rendelkezünk, így a modern technológiákat is tudjuk alkalmazni a gyakorlatban.


Iskolánk 1986-ban egy "lelakott" általános iskolában alakult meg, az azóta megvalósult fejlesztések tanulóink és oktatóink munkájának eredményei. A Tanszervíz jelentős és folyamatos segítséget jelentett a város oktatási költségvetéséhez. A Tanszervíz városunk több intézményén eredményesen dolgozott, de a város környéki falvaktól  a Balaton-partig is építettek és szereltek.  Vannak visszatérő megbízóink, ez egyfajta kölcsönös előnyként és elégedettségként értékeljük.


Referenciákkal és részletes információval Kalocsai Zoltán gyakorlati oktatásvezető szolgál. Megrendeléseivel keresse a gyakorlati oktatásvezetőt, üzemvezetőt illetve tanműhelyvezetőt.


Építőmesteri


Komplett építési tevékenység az alaptól a tetőig. Oktatói irányítással egy brigádban akár 8-10 fő kőműves tanuló is dolgozhat a munka igénye szerint. Kisebb létszámokkal vonulunk fel a szakipari munkákhoz. Tanulóink utaztatását, költöztetését saját gépjárművel oldjuk meg, mely anyagszállításra is igénybe vehető - térítés ellenében.


Magasépítés
 

Kőműves
 • Ács-állványozó
 • Padlóburkoló
 • Festő- mázoló- tapétázó
Kalocsai Zoltán
Gyakorlati oktatásvezető

 


Faipari, asztalos


Egyedi tervezésű vagy típusbútorok, valamint  épületasztalos és nyílászáró termékek legyártását is vállaljuk. Modern CNC famegmunkáló központtal és hozzáértő személyzettel rendelkezünk Üzemünkben két műszakban folyik az oktatás illetve a munkavégzés.

Asztalos üzem
 

 • Épület- és bútorasztalos feladatok
 • Műbútor restaurálás
 • Kárpitos munkák

Major Zoltán
Faipari üzemfelelős
 

 


Épületgépész


Bádogos műhelyünk gépesítése révén széleskörű épületbádogos és épületgépész (hőszigetelések, kisebb légtechnikai, kéményépítési stb.) munkák kielégítésére is képes. A csőhálózatok korszerű rejtett-csöves (Cu, PEx, Al-PEx) kivitelezéséhez is megfelelő szerszámokkal és kisgépekkel rendelkezünk.


Tanműhely, szerelőipar
 

 • Vízvezeték- és csatornaszerelés
 • Központifűtés-szerelés
 • Gázvezeték- és készülékszerelés, javítás
 • Bádogos és épületbádogos munkák
   

Kovács István
építőmesteri tanműhelyfelelős